fbpx

Leren van koplopers? Meld je nu aan voor een Connected Learning sessie

Connected Learning Settings

Leren van koplopers? Meld je nu aan voor een Connected Learning sessie

Connected Learning: ondernemers leren van koplopers

Ondernemers die met vraagstukken zitten en hierbij samen met én van andere ondernemers willen leren, kunnen zich nu aanmelden voor Connected Learning sessies van Lerend Leven. Een project van Keyport 2020 en Economische Samenwerking Zuid Limburg (ESZL) samen met De Groeischakelaar en Business Innovatie Team Limburg. Met deze sessies worden ondernemers bij elkaar gebracht om te leren van koplopers.

Inspirerend bezoek aan Vekoma

Zo heeft er op maandag 10 februari jongsleden een inspirerende sessie plaatsgevonden over kernwaarden. Ondernemers die wilden weten hoe je kernwaarden kunt laten leven in je organisatie, gingen op bezoek bij Vekoma. Vekoma liet een spel ontwikkelen waarmee in korte tijd op interactieve en plezierige wijze de kernwaarden gingen leven bij hun medewerkers.

De deelnemers van de sessie waren enthousiast: John Wilmer van ETF Machinefabriek B.V.: “Mooi om te zien hoe Vekoma erin lijkt te slagen, op een leuke en inspirerende manier, de kernwaarden in het DNA van de medewerkers te krijgen en hoe daarmee ook de bedrijfscultuur verandert. Bovendien is het altijd leuk om in de keuken te kijken van een collega maakbedrijf.”

Het succes van de Connected Learning aanpak

“Deze sessie was een vervolg op 2 december jl”. Projectleider Renske Cox:  “We brengen ondernemers bij elkaar om te leren van frontrunners. De vorige keer over het vinden, binden en boeien van talent met de praktijkverhalen van Vekoma, Kabisa en BASF. En wat je ziet als ondernemers ervaringen met elkaar delen, dat er al snel nieuwe aanknopingspunten ontstaan voor een vervolgsessie. Bijvoorbeeld over de motivatie, drijfveren en werkbeleving van millennials . Of over inspirerend leiderschap. Daar ga ik nu mee aan de slag.

Sessie bijwonen of interesse aangeven?

Ondernemers kunnen zich aanmelden voor verschillende sessies, bijvoorbeeld over circulair ondernemen, digitale marketing of opvolging in een familiebedrijf. Maar je kunt ook zelf aangeven waar je interesse in hebt en bij voldoende andere deelnemers wordt dan een sessie op ingericht!

Klik op deze link voor een overzicht van de sessies waarvoor je je kunt aanmelden. Tevens kun je hier je interesse kenbaar maken voor onderwerpen die er nog niet bij staan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


X